Workshop – Affärsnätverkande


Det finns goda skäl att utveckla och hålla igång sitt personliga nätverk:IMG_2133

  • De som jobbar aktivt med sina nätverk når sina mål oftare. De behöver inte lägga lika mycket tid på att jaga kunder utan kunderna kommer till dem när behovet uppstår.
  • Enligt Arbetsförmedlingen är det bara 25% av alla lediga jobb annonseras ut. Resten tillsätts internt eller genom kontakter, dvs personliga nätverk.
  • I mer än 50% av alla affärer har köparna sökt information på nätet innan de kontaktar säljaren

Det nya är att mycket sker på nätet, även när det gäller avancerade tjänster. Köparna kan snabbt söka information och få ett första intryck av olika leverantörer innan de ens har träffats, vilket innebär att alla har en säljande roll, oavsett titel.

Som säljare bygger du bygger förtroende innan man har träffats genom att interagera med sin målgrupp och bjuda på information och insikter tills ett köpbehov uppstår. Även det på nätet och då främst i sociala media, i första hand LinkedIn™.

Vi kallar det affärsnätverkande och vi vet att det finns många personer som vill utveckla sin förmåga att göra det effektivt.

På våra utbildningar lär du dig snabbt det som behövs för att spara tid och pengar genom praktiskt affärsnätverkande.

Under en intensiv förmiddag får du en grundlig introduktion till affärsnätverkande – både verktygen och hur man beter sig.

Välkommen! Nästa tillfälle är den 26/8 i Stockholm.

anmäldighär

 

 

 

 

 

Copyright © Affärsnätverkande i Sverige AB; Sundbyberg; Tel 0733 905611