Om våra utbildningar


Våra utbildningar bygger på vår långa erfarenhet av att praktiskt använda LinkedIn. Vi har genomfört många utbildningar sedan början av 2013.

 För individer

Vare sig du är anställd, egen företagare eller mellan jobb är LinkedIn ett fantastiskt verktyg för att utveckla affärer.

Frukostseminarium – LinkedIn for Business

Ett frukostseminarium med inspiration och demonstration av möjligheterna med LinkedIn.

Läs mer här

Kickstart – Stick ut på LinkedIn

Perfekt för dig som vill bekanta dig med LinkedIns plattform och göra en grundläggande  professionell profil, eller för dig som vill göra ett omtag på din profil och lära dig nya funktioner.

Läs mer här

Individuellt paket

För dig som vill komma igång snabbt och få hjälp med hantverket att bygga en bra profil som  gör dig synlig och sökbar. Populär bland de som inte har tid att ta tag i sin närvaro på LinkedIn.

Läs mer här

För företag

Som ansvarig för marknadsföring eller försäljning kan du anlita oss för interna seminarier, workshops eller punktinsatser. Vi skräddarsyr upplägget för att matcha era behov.

Vi arbetar med konsultföretag, rekryterare, bemanningsföretag och revisorer.

Inspirationsseminarium

Den perfekta introduktionen till LinkedIn för ledningsgrupper, konsultteam eller eller andra grupper av anställda. Populär på kick-offen eller som lunchmöte.

Läs mer här

LinkedIn for business workshop

En väl etablerad och populär workshop som täcker grunderna i att göra business med hjälp av LinkedIn. Perfekt för att snabbt få alla i organisationen till samma nivå och bidra till företagets marknadsföring och försäljning.

Läs mer här

Social Selling I

En introduktion till Social Selling med LinkedIns avancerade funktioner. Lär dig avancerade sökningar, taggningar, kontaktförfrågningar och mycket mer.

Läs mer här

Social Selling II

En heldags workshop för dig som vill förändra sättet att arbeta med marknadsföring och försäljning.

Läs mer här

Social Selling III – skifta till hållbar försäljning

Vårt mest avancerade program som löper över tre månader. Innehåller presentationer, coachning och praktiska övningar med verkliga case från er verksamhet.

Läs mer här

Konsultstöd

Vi kan hjälpa dig med konkreta och praktiska insatser, som t.ex. stöd i att bygga upp Key Accountverksamhet med hjälp av LinkedIn.

Läs mer här

17 steg till en framgångsrik grupp

Grupper är ett viktigt verktyg för att utveckla nätverk och bygga nya relationer för både individer och företag. Vi jobbar med er för att starta och organisera en framgångsrik grupp.

Läs mer här

5 steg till en välbesökt företagssida

En företagssida på LinkedIn är en nödvändighet idag för rekrytering, marknadsföring och varumärket. Vi hjälper er att inte bara skapa sidan utan också hur man gör sidan aktiv och välbesökt

Läs mer här

Copyright © Affärsnätverkande i Sverige AB; Sundbyberg; Tel 0733 905611